Diner kaart

Voorgerechten

Tomatensalade met buffelmozzarella en basilicum € 10,00

Carpaccio van het Waardse rund met rucola en knoflookcroûtons € 10,00

Huisgerookte zalm met asperges, Hollandaise mayonaise en korstdeeg € 12,50

Gerookte ganzenborst met witte kool, rozijnen en mango € 12,50

Soep van bosui met bruchetta en geitenbrie € 6,00

 

Bruin breekbroodje met gezouten roomboter en mojosaus    € 4,25

Hoofdgerechten

Gebakken halloumi met cous-cous en groenten tempura € 18,00

Scholfilet met pappardelle en pesto saus € 19,00

Gegrilde zalm met venkel en rivierkreeftensaus € 19,00

Kalfsribeye met ratatouille en grogonzola  € 19,00

Veluwse eendenborst met witlof en sinaasappel € 19,00

Waardse biefstuk met paddenstoelen ragoût en rucola  € 20,00

Kindermenu's

Voor de kinderen zijn er diverse kindermenu’s met kroket, kaassoufflé, frikadel, vissticks of kipnuggets voor € 7,50

Nagerechten

Lekkernij gemaakt van ananas en vanille € 7,50

Plaat appeltaart met vanille saus en kaneelijs € 7,50

Eclair gevuld met aardbeien, ijs en Romanoff € 7,50

Crème brulleé van witte chocolade met frambozensorbet € 7,50

Kaasplankje met notenbrood en appelstroop € 9,00