Actiemenu voor Kenia

Stichting Keniaproject

Op dinsdag 31 maart 2020 serveren wij bij het Hotel Restaurant een speciaal benefiet diner. Van elk Kenia menu (€35,- per persoon) gaat er maar liefst €20,- naar Stichting Keniaproject. Samen met nog drie andere restaurants in Oudewater hopen we een mooi bedrag op te halen voor de kinderen in het Huruma kindertehuis in Eldoret, Kenia.

Over Stichting Keniaproject

In het huruma kindertehuis in eldoret, Kenia, hebben ruim vijftig kinderen tussen de 1,5 en 18 jaar hun thuis gevonden. de Keniaanse leiding geeft hen liefde, aandacht en de verzorging die nodig is om op te groeien tot zelfstandige volwassenen. Met de financiële steun vanuit Nederland wordt niet alleen voor het dagelijks onderhoud gezorgd, maar worden ook belangrijke verbeteringen aan het tehuis gerealiseerd. Wij richten ons erop om de gezinssituatie zoveel mogelijk te benaderen en om het tehuis zelfvoorzienend te maken. Door de ondersteuning van een bevriende stichting kunnen de kinderen ook een vervolgopleiding volgen.

In 2019 zijn er weer een aantal projecten gerealiseerd. De natte ruimte van de jongens is betegeld, de brandblusapparatuur vernieuwd, de muur achter het huis verhoogd en er komt een koelkast. Deze laatste is o.a. nodig voor koeling van de groente en het fruit van eigen teelt. In 2020 wordt er een project gestart om de opbrengst van de eigen oogst aanzienlijk te vergroten met behulp van etage-teelt.

Reserveren

Reserveer nu jouw tafeltje bij het Hotel & Restaurant. Dit kan door te bellen naar 0348 – 567466 of stuur je reservering per e-mail naar info@hotelrestaurantabrona.nl


Bekijk ook eens: