Borrelen aan de bar

Borrelen kan aan de bar, aan de grote leestafel, in onze comfortabele Chesterfield banken of gewoon lekker aan tafel. Keuze genoeg.

Het interieur is een smaakvolle combinatie van modern en klassiek. Warme kleuren en comfortabel meubilair. De historie van Oudewater is duidelijk aanwezig en een vleugje Engelse stijl ontbreekt niet. Op een ochtend of aan het eind van de middag even aanschuiven aan de grote leestafel voor een kop koffie of een goed glas wijn en een blik in de diverse kranten en bladen is nog prettiger geworden.

Naast de uitgebreide drankenkaart en koffiekaart serveren wij diverse biersoorten en maakt de barkeeper heerlijke cocktails. Wij bieden bij de borrel nootjes en zoutjes. Kaas- en charcuterieplanken en fijne bitterballen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar.

Geluiddempende plafonds zorgen voor een prettige akoestiek, het restaurant en de serre zijn volledig drempelloos. Wij hebben ook gedacht aan de kleintjes. Een gezellige ruimte voor de kinderen is aanwezig en op het invalidentoilet is een verschoonmogelijkheid.

Borrel snackkaart

 

Boerenbrood met smeersels

€ 3,50

Nachos met tomatensalsa en cheddar uit de oven

€ 4,50

Gemarineerde olijven en zongedroogde tomaatjes

€ 6,00

Rundvleesbitterballen (8 st.)

€ 6,00

Pittige kipkluifjes (6 st.)

€ 6,00

Kaasstengels met chilisaus (8 st.)

€ 6,00

Plankje met diverse soorten kaas en appelstroop

€ 8,00

Plankje met diverse soorten ham en worst

€ 8,00

Gemengde borrelplank koud en warm

 € 14,00