Ik straal altijd als ik over mijn werk praat

Al 18 jaar werkte Judith de Ridder in de retail. Maar sieraden verkopen was niet haar droombaan. Ze besloot het roer om te gooien. “Ik heb altijd geroepen dat ik de zorg in wilde. Werken bij Abrona leek me wel wat!” Ze stuurde een open sollicitatie en werd in juli 2019 aangenomen als praktijkbegeleidster. Nu houdt ze samen met cliënten de 24 kamers van hotel Abrona schoon en verzorgt om het weekend het ontbijt. “Dit is totaal anders dan werken in een ‘normaal’ hotel, dat lijkt me zo saai.”

Start van de werkdag

Judith straalt als ze over haar werk vertelt. “Om 8.45 uur start de dag. Als ik aankom bij hotel Abrona, staan de cliënten al op me te wachten. Daar word ik echt blij van. Dan is het ‘Judith, Judith!’. Van de één krijg ik een knuffel, van de ander een high five. We nemen vervolgens met z’n allen plaats aan de stamtafel. We kijken hoeveel kamers we hebben en verdelen de taken.”

Lees hier het volledige interview met Judith.

Werken bij Abrona

Ben jij enthousiast geworden door het verhaal van Judith? We hebben bij Abrona regelmatig vacatures openstaan. Hier in het Hotel Restaurant in Oudewater of op één van onze andere locaties. Kijk hier voor alle vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Tekst en foto’s Judith: Milou Oomens | Doelgroep in beeldBekijk ook eens: