Ons Hotel Restaurant

 

Een unieke plek

Hotel Restaurant Abrona bestaat sinds 1999 en staat bekend als een bijzonder hotel, onze medewerkers hebben een verstandelijke beperking of hebben om andere redenen een afstand tot de maatschappij. De bedrijfsvoering is in handen van professionele vakmensen die onze enthousiaste medewerkers begeleiden.

 

Slapen, eten en vergaderen

Hotel Restaurant Abrona is een flexibele, multifunctionele zaak met een groot, zonnig terras, gevestigd in drie karakteristieke panden in het hart van Oudewater. De intieme sfeer en de persoonlijke benadering zorgen voor een huiselijke en sfeervolle ambiance.

De verschillende ruimtes zijn met behoud van intimiteit onderling te verbinden en daardoor geschikt voor elke festiviteit en vergadering. U kunt beschikken over meerdere presentatiemiddelen, muziekinstallatie en gratis internet. Wij beschikken over 2 vergaderruimtes en alle ruimtes zijn rolstoelvriendelijk. U kunt met wel 40 vrienden, familieleden of collega’s bij ons terecht!

Wij beschikken over uitstekende Wifi waardoor u centraal in Nederland kunt afspreken met collega’s om flexibel te kunnen werken.

In Oudewater kunt u gratis parkeren aan de grachten. Achter het hotel kunt u parkeren aan de Biezenwal. Ook met het openbaar vervoer is ons hotel goed bereikbaar.

 

       Hotel                      Restaurant    

Heeft u wat te vieren maar ook te delen, wij kunnen in veel uiteenlopende wensen voorzien, tot 120 personen.