Het Restaurant

In het sfeervolle restaurant met serre geniet u van verse koffie en theespecialiteiten gemaakt door onze Barista met heerlijke lekkernijen uit onze bakkerij Broeckertaart.

Ons restaurant biedt plaats aan 34 gasten en in de serre kunnen 44 gasten royaal en comfortabel zitten. In onze lounge met ruimte voor 36 gasten kunt u ontspannen op onze Chesterfield banken genieten van een drankje. Van 07.00 uur tot 22.00 uur kunt u terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Geniet van onze gerechten van de regelmatig wisselende menukaart met seizoensgerechten en proef onze wijnen van de uitgebreide wijnkaart.
 Wij serveren lokale vlees-, vis- en vegetarische gerechten naast onze menukaart, let op ons bord met wisselende specialiteiten van de dag.

Een tafel reserveren

Ontbijt

(van 7.00 tot 10.00 uur)

Voor onze hotelgasten serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet met onder andere koffie, thee, verse jus d’orange, diverse zuivelproducten, vers fruit, vers gebakken broodjes en croissants, wit en bruin brood, krentenbrood, hartig en zoet beleg, gekookt eitje, cereals, beschuit, roggebrood, kruidkoek, knackebröd.

Voor een goede start van de dag!

Geniet van het uitgebreide ontbijtbuffet!

Lunch

(van 12.00 tot 16.00 uur)

Geniet van ons huisgemaakte stokbrood, chefs salad, club sandwich, sappige kogelbiefstuk met gebakken champignons of onze speciale Broeckerburger. Op onze uitgebreide lunchkaart staat voor ieder wat wils. Voor een klein hapje hebben wij ook nog een aparte borrelkaart.

Onze friet is huisgesneden en onze aardappels zijn van eigen teelt. Dat smaakt toch net even lekkerder!

Diner

(van 17.00 tot 22.00 uur)

 

Van maandag t/m zaterdag kunt u tot en met 
8 personen kiezen uit de heerlijke gerechten 
van onze à la carte menukaart. 


Dineert u met meer dan 8 personen? Dan kunnen we voor uw gezelschap een 3 gangen 
diner serveren voor € 32,50 per persoon. In overleg 
zijn er uiteraard andere mogelijkheden.

 

Bekijk de mogelijkheden