Over onze stichting

Wij bieden onze medewerkers een mooie toekomst in de horeca. De medewerkers in het hotel zijn werkzaam op alle afdelingen van Hotel Restaurant Abrona: de bediening, de keuken, bakkerij, housekeeping, facilitaire dienst en de administratie. Voor u als gast betekent dat een prettig verblijf met goed eten, drinken, oprechte gastvrijheid en bovenal een huiselijke sfeer.

Een praktijk voorbeeld is Wesley; begonnen bij restaurant Brazzerie Abrona in de Meern. Hij is doorgestroomd naar ons hotel. Hier heeft hij een persoonlijk leertraject gevolgd waarin hij is getraind in zijn sociale en vaktechnische vaardigheden. Onderdeel van dit persoonlijke leertraject was een externe stage, waarna hij nu een arbeidsovereenkomst als kok heeft getekend bij De Hall in Woerden, één van onze partners.

Door het geven van trainingen, betrokkenheid bij de uitvoering en met name de praktijkervaring leren de medewerkers een vak. Door de individuele competenties te her- en erkennen kan een deel doorstromen naar een betaalde baan in het bedrijfsleven.

Al onze leveranciers zijn ook partners, zij stellen hun bedrijf open voor bedrijfsbezoeken, denken en doen mee in trainingen en opleidingen en zijn vrienden van onze stichting Vrienden van Abrona. Voor informatie kunt u mailen naar: Vrienden@abrona.nl t.a.v. Wilke Sloesarwij. Ook u kunt vriend worden en zo maakt u een toekomst mogelijk voor onze medewerkers.

Meer informatie over de Stichting Abrona op abrona.nl.

Voor u als gast betekent dat een prettig verblijf met goed eten, drinken, oprechte gastvrijheid en bovenal een huiselijke sfeer.