Vacature: Afwashulp

We think you’re awesome!

En daarom zoeken wij jou! Kom jij het Abrona horecateam in De Meern of Oudewater versterken? Werken bij Hotel Restaurant Abrona of BraZZerie & Bakkerij Abrona wil zeggen met unieke collega’s een fantastische avond creëren voor onze gasten. Om dit waar te maken hebben we jouw talenten nodig! Benieuwd what’s in it for you? Lees snel door en solliciteer!

Afwashulp Hotel Restaurant Abrona Oudewater / BraZZerie & Bakkerij Abrona De Meern

Functie

Studeer je, maar wil je toch iets bijverdienen? Dan hebben wij een toffe horecajob in de aanbieding. Als afwashulp zorg je ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Je straalt plezier uit in je vak.

Werkzaamheden

Tot jouw takenpakket behoren onder andere afwassen en de spoelkeuken netjes houden. Je doet dit samen met ons bijzondere team; medewerkers met een verstandelijke beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen zijn jullie het gezicht voor onze gasten.

Wat zoeken wij?

  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Ervaring in de horeca is een pré
  • Ervaring met de doelgroep is een pré
  • Flexibel (ook in werktijden) en collegiaal
  • Geduldig en behulpzaam
  • VOG aanvraag door Abrona is verplicht

What’s in it for you?

Je komt terecht in een bijzonder en gezellig restaurant. Als afwashulp kun je zelf aangeven welke dagen je wel en niet beschikbaar bent. Je kunt ook op vrijdag en zaterdag werken. De diensten zijn tussen 17.00 en 23.00 uur. Op zon- en feestdagen ben je vrij! En natuurlijk verdien je een leuk centje bij.

Ons DNA

De horecagelegenheden van Abrona staan bekend als bijzonder. Dat is niet zomaar. Hier werken medewerkers met een verstandelijke beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden hen ondersteuning. Dit doen we met elkaar, voor elkaar. Onze medewerkers werken in de bediening, in de keuken en in onze eigen bakkerij. Allemaal onder begeleiding van professionele vakmensen. Kijk op https://hotelrestaurantabrona.nl voor meer info over je toekomstige collega’s.

Solliciteren

Stuur je CV en motivatie naar jacques.westerhoff@abrona.nl en misschien word jij onze nieuwe collega!


Bekijk ook eens: