Comfortabel vergaderen in stijl

Hotel Restaurant Abrona is heel centraal gelegen in MIdden-Nederland, vlakbij Utrecht en de A12. De verschillende (vergader)ruimtes zijn, met behoud van intimiteit, onderling te verbinden en daardoor geschikt voor elke festiviteit én vergadering. Vergaderen kunt u bij ons in de privékamer, een vergaderruimte met eigen koffie- en frisdrank voorzieningen, geschikt voor maximaal 14 personen. Ook is het mogelijk om de serre te gebruiken voor een vergadering. Een gezelschap van 40 personen kan comfortabel in verschillende opstellingen bijeenkomen (zie afbeelding hieronder). U kunt beschikken over meerdere presentatiemiddelen, muziekinstallatie en (gratis) WiFi. Alle ruimtes zijn rolstoelvriendelijk.

Slapen en vergaderen

Heeft u langer de tijd nodig en wilt u de vergadering over meerdere dagen verdelen, kan dat ook! Wij bieden de mogelijkheid tot slapen en vergaderen. U kunt al vanaf 07.00 uur bij ons terecht, niet alleen voor het ontbijt, maar ook een ontbijtvergadering behoort tot de mogelijkheden.

In Oudewater kunt u gratis parkeren aan de grachten of achter het hotel aan de Biezenwal. Ook met het openbaar vervoer is ons hotel goed bereikbaar.

 

U kunt kiezen uit verschillende vergadermogelijkheden:
  • Ochtendvergadering van 08.00 – 12.00 uur
  • Middagvergadering van 12.30 – 17.00 uur
  • Avondvergadering van 19.00 – 22.00 uur

Alle mogelijkheden zijn aan te vullen met diverse versnaperingen.

Bekijk het vergaderarrangement